Christelijke Opvang de Kindertuin organiseert cursus Kinder-EHBO in samenwerking met Let Us Train You

Wie heeft ze nog niet ‘live’ meegemaakt? De huis-tuin en keukenongelukjes met kinderen. Als ouder, opa, oma of kennis kunt u met een aantal basishandelingen eenvoudig eerste hulp verlenen. Wat doet u wel in een bepaalde situatie en wat vooral niet? In een cursus kinder-EHBO leert u omgaan met de meest voorkomende ongevallen met kinderen.

 

Christelijke Opvang de Kindertuin organiseert in samenwerking met Let Us Train You een informatieavond over Kinder-EHBO en de cursus kinder-EHBO.

 

De informatieavond vindt plaats op dinsdagavond 22 mei van 19.15 uur tot 22.00 uur op onze locatie in het Krummelhûs in Notter, van Kregtenweg 11. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de inhoud van de cursus kinder-EHBO en kunt u zich inschrijven voor deze cursus.

 

De cursus vindt plaats op donderdagavond 7 juni en 14 juni van 19.00-22.00 uur, ook op de locatie in Notter. Tijdens deze cursus laten wij u kennis maken met diverse ‘ongelukjes’. Hierbij komt een stuk theorie aan bod maar gaat u zelf ook aan de slag met kinderreanimatie, stabiele zijligging en niet te vergeten het onderdeel ‘verbinden’. Want tja, ook uw kroost valt wel eens!
Na afloop van de training bent u zelfstandig in staat eerste hulp te verlenen bij kinderen; een gerust gevoel voor uw meest waardevolle bezit.
De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding van 75 tot wel 100%! Aan het einde van de cursus ontvangt u het Let us Train You certificaat.

Heeft u uw kind(eren) bij ons op de opvang, dan is de cursus voor rekening van de Kindertuin, tenzij u volledig gebruik kunt maken van uw aanvullende zorgverzekering. Voor andere belangstellenden is de cursus voor eigen rekening en kost deze €87,50.

 Als u geïnteresseerd bent in deze cursus, is het van belang dat u ook aanwezig bent bij de informatieavond.

 Wilt u zich aanmelden voor de informatieavond of kent u iemand in uw naaste omgeving die geïnteresseerd is in kinder-EHBO, dan kunt u zich (of anderen) vóór vrijdag 11 mei aanmelden via wegwijzer@dekindertuin.nl