Notice: Undefined variable: _REQUEST in /var/www/clients/client73/web170/web/system/library/request.php on line 12 Opening Peuteropvang en KDV de Passiebloem

de Kindertuin breidt haar locatie de Passiebloem uit met peuteropvang en kdv

Per 1 september 2019 breiden wij onze locatie de Passiebloem uit met peuteropvang en kinderopvang. Het is bijzonder om hierbij te vermelden dat wij voor deze peuteropvang een aanvraag hebben gedaan om een VVE-groep te worden! Na goedkeuring van deze aanvraag, zullen wij een gemengde groep worden met reguliere kinderen en kinderen met een VVE-indicatie.  We hebben op deze groep plek voor 12 kinderen. Deze groep zal geopend zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Daarnaast zal er op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag een kdv-groep openen. Deze kdv-groep is bedoeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar, zonder slaapbehoefte in de middag. Er is namelijk geen slaapkamer op deze locatie aanwezig. Er is wel mogelijkheid tot rusten.

Mocht u behoefte hebben aan opvang op deze locatie, dan is dat mogelijk! U kunt een aanmeldformulier downloaden op deze site of contact opnemen met Gerjanne Schaap (g.schaap@dekindertuin.nl of 06-28562140)