Nieuwe locatie Kindertuin

Christelijke Opvang de Kindertuin start met een BSO op de Wilhelminaschool

Na de herfstvakantie start Christelijke Opvang de Kindertuin met een nieuwe BSO in de Wilhelminaschool in Rijssen. Deze locatie heet de Klaproos en is gevestigd aan de Bevervoorde 17 in Rijssen.

Deze buitenschoolse opvang biedt plek aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Bij genoeg aanmeldingen is er ook de mogelijkheid om op andere dagen uit te breiden. De opvang vindt plaats op maandag van 12.00 -18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 14.30 – 18.00 uur. De voorschoolse opvang is op deze dagen ook geopend. Uitbreiding van bovenstaande tijden is op aanvraag mogelijk.

De Klaproos biedt kinderen een plek waar ze zich veilig voelen en waar ze niet-functioneel bezig kunnen zijn met leeftijdsgenootjes. ‘Niks moet en niksen mag’ is het motto. De Klaproos is een plek waar ieder kind uniek is, met zijn eigen kwaliteiten en interesses.

Bent u geïnteresseerd in onze opvang of wilt u een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur). U kunt haar telefonisch bereiken op 06-28562140 of via g.schaap@dekindertuin.nl. Ook kunt u meer informatie vinden op onze website, www.dekindertuin.nl