Start nieuwe locatie in Wierden

Christelijke Opvang de Kindertuin start met een BSO op basisschool de Morgenster in Wierden 

Maandag 23 augustus 2021 start Christelijke Opvang de Kindertuin met een nieuwe BSO in basisschool de Morgenster in Wierden. Deze locatie heet de Boterbloem en is gevestigd aan de Kruizemunthof 10 in Wierden. 

Deze buitenschoolse opvang biedt plek aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar en is geopend van maandag t/m vrijdag. De opvang vindt plaats van 14.30-18.00 uur.

De voorschoolse opvang is op deze dagen ook geopend van 7.30-8.30 uur.  Uitbreiding van bovenstaande tijden is op aanvraag mogelijk.

De Boterbloem biedt kinderen een plek waar ze zich veilig voelen en waar ze niet-functioneel bezig kunnen zijn met leeftijdsgenootjes. ‘Niks moet en niksen mag’ is het motto. De Boterbloem is een plek waar ieder kind uniek is, met zijn eigen kwaliteiten en interesses.

Bent u geïnteresseerd in onze opvang of wilt u een keer komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerjanne Schaap (directeur). U kunt haar telefonisch bereiken op 06-28562140 of via g.schaap@dekindertuin.nl. Ook kunt u meer informatie vinden op onze website, www.dekindertuin.nl

Poster start BSO de Boterbloem Wierden.docx